Om Oss

Världens ledande utrymningsstol Evac Chair är en universell evakueringslösning för smidig utrymning via trappor i en nödsituation. Generellt behövs endast en person för drift och inga tunga lyft krävs i samband med användandet.

I händelse av en nödsituation såsom brand, bör generellt hissarna inte användas, vilket medför att människor med funktionshinder eller som är skadade kan få svårt att ta sig ut. Våra evakueringsstolar är den perfekta lösningen, dom är lätta och enkla att använda och glider enkelt ner för trappor för en snabb och säker utrymning.

När Evac+Chair inte används förvaras den vägghängd och fälls ihop på ett diskret sätt. 

Safety & Health Expo är Europas största årliga evenemang för industrin och ägde rum på NEC, Birmingham 11 till 13 maj 2010. Mer än 300 välkända företag visade upp sina senaste produkter på den omfattande utställningen, som också omfattade fyra dedikerade seminarier. Efter succén vid 2009 års utställning valde Evac-Chair International en stor hörnmonter som inkluderade två fullstorlekstrappor och live-demonstrationer av Evac-Chair under mässan. Detta lockade en hel del uppmärksamhet från besökare från hela Storbritannien och Europa.

Den 14 maj höll Evac+Chair sin årliga konferens på Welcombe Hotel i pittoreska Stratford-upon-Avon för alla dess globala distributörer, detta för att träffa varandra och utbyta idéer. Deltagare kom från så långt bort som Nya Zeeland, Sydafrika och Brasilien. Nya produkter och metoder för marknadsföring visades upp för att hjälpa Evac-Chair distributörer öka intäkterna och varumärkeskännedom över hela världen. Det var en fantastisk möjlighet för kollegor att träffa varandra och att ta in en del av den typiska engelska kulturen. Konferensen avslutades med en traditionell medeltida bankett och underhållning på Warwick.

Visit ParAid
© Evac+Chair International Limited 2010 Company Reg No.3593826 England
ParAid House Weston Lane Birmingham B11 3RS UK

News