Världens ledande utrymningsstol

300H/AMB 600H/AMB  

Latest News

Are you educated in safe emergency evacuation?
10 October 2017

Are you educated in safe emergency evacuation?

A guide to Fire Safety Risk Assessments for educational premises.

Read Article

 

Världens ledande utrymningsstol

Evac+Chair är en universell evakuerings lösning för smidig utrymning via trappor i en nödsituation. Endast en person behövs för att manövrera eftersom inga tunga lyft krävs vid användningen av denna stol i nödsituationer.


Världens ledande utrymningsstol Evac+Chair är en universell evakueringslösning för smidig utrymning via trappor i en nödsituation. Generellt behövs endast en person för drift och inga tunga lyft krävs i samband med användandet.

I händelse av en nödsituation såsom brand, bör generellt hissarna inte användas, vilket medför att människor med funktionshinder eller som är skadade kan få svårt att ta sig ut. Våra evakueringsstolar är den perfekta lösningen, dom är lätta och enkla att använda och glider enkelt ner för trappor för en snabb och säker utrymning.

När Evac+Chair inte används förvaras den vägghängd och fälls ihop på ett diskret sätt.
vilket gör den till den perfekta lösningen för att säkerställa din verksamhet och ser till att den är kompatibel med den senaste hälso-och brand säkerhetsföreskrifter.

Evac+Chair är fullt utrustade för att ge bästa utbildning och utrustning som behövs av storskaliga byggnader och platser i händelse av en nödutrymning, trappevakuering, byggnadsevakuering eller brandutrymning. För att möta brand-och säkerhetsföreskrifter, är det viktigt att alla storskaliga byggnader tillhandahåller lämpliga evakueringsalternativ för funktionshindrade och för dem som skulle behöva det.


Akuta evakueringsstolar eller Evac chair gör det möjligt för rullstolsbundna och rörelsehindrade att på ett snabbt och säkert sätt kunna utrymma vid en nödsituation.


För ytterligare information om de evakueringsstolar som vi har att erbjuda, läs på hemsidan eller kontakta oss.

 

 

 

Visit ParAid
© Evac+Chair International Limited 2010 Company Reg No.3593826 England
ParAid House Weston Lane Birmingham B11 3RS UK

News